• Română
  • English
  • Русский

Reamintim! Examinarea la proba practica de obţinere a permisului de conducere poate fi susţinută cu autovehicule cu transmisie automata

Întreprinderea de Stat “Centrul Resurselor Informaţionale de Stat “Registru” Vă aduce la cunoştinţă, că începând cu data 1 octombrie 2016,  proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere la categoria B poate fi susţinută cu autovehicule cu transmisie automată puse la dispoziţia candidaţilor de către subdiviziunile teritoriale de documentare şi calificare a conducătorilor auto din municipiul Chişinău şi Bălţi.

De asemenea, Vă reamintim că în cazul în care proba practică se susţine cu autovehicule cu transmisie automată, pe permisul de conducere obţinut se efectuează menţiunea corespunzătoare.

13.02.2017 - 10:30
Printer Friendly and PDF
25.06.16

Stimaţi colegi!

Anual, în ultima sâmbătă a lunii iunie este celebrată Ziua inventatorului şi raţionalizatorului. Anul acesta vom sărbători această zi la data de 25 iunie.

Cu toţii cunoaştem că cuvintele „raţi...

17.05.17

Stimaţi colegi,

Primiţi cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale - Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Anual, comunitatea mondială ma...

04.05.17

Întreprinderea de Stat „Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru” aduce la cunoştinţa populaţiei că, în legătură cu declararea zilelor de 6 mai şi 22 mai 2017, ziua Hramului bisericii di...