CENTRUL RESURSELOR INFORMAȚIONALE DE STAT
REGISTRU

Pagina principală>

Despre site

Site-ul pe care Vă aflaţi la momentul dat a fost lansat la data de 15 iunie 2009. Anterior, informaţia cu privire la funcţiile, serviciile şi proiectele ÎS CRISRegistru putea fi găsită, accesînd site-ul Departamentului Tehnologiilor Informaţionale, iar mai tîrziu pe site-ul Ministerului Dezvoltării Informaţionale. În structura site-ului au fost introduse modificări, au apărut noi servicii informaţionale, precum şi proiecte elaborate de către întreprindere.

Responsabili pentru completarea informaţională a site-ului sunt colaboratorii Secţiei Relaţii cu Publicul din cadrul Direcţiei Marketing şi Servicii Electronice, iar funcţiile de administrator tehnic sînt îndeplinite de către Direcţia Resurse Tehnico-Aplicative.

Cerinţe tehnice

Pentru reflectarea corectă a informaţiei pe site se recomandă utilizarea următoarelor Internet-browsere:

Utilizarea altor (anterioare) versiuni de browsere poate să influenţeze asupra stilului de reprezentare a textului şi componentelor grafice ale site-ului.

Se recomandă utilizarea monitorului cu resoluţia ecranului nu mai mică de 1024x768 şi cu paletă color "High color (16 bit)". Pentru vizualizarea reuşită a conţinutului utilizaţi caracterul mediu. Pentru reflectarea corectă a unor pagini ale site-ului este necesară susţinerea Java Script.

Pentru reflectarea conţinutului multimedia va trebui să instalaţi Adobe Flash Player.

Site-ul conţine documente în format .DOC şi .PDF, iar pentru vizualizarea acestora este nevoie de instalarea programelor corespunzătoare.

Pentru vizualizarea documentelor în format .PDF este necesară versiunea 5.0 şi mai sus a Adobe Acrobat Reader sau FoxitReader

Pentru vizualizarea documentelor în format .DOC este necesar Microsoft Word sau analogul gratuit al acestuia AbiWord

Propuneri şi observaţii privind activitatea resursei

Vă vom fi recunoscători dacă veţi înainta propunerile Dvs. referitor la activitatea acestei resurse.

Scrieţi mesajul
Numele, Prenumele: *
E-Mail *
Informaţia de contact

Conţinutul:*


 


Apasati aici

Informaţie oferită:
Secţia relaţii cu publicul:
Actualizat: 15.06.2009
Web-design by DPSN
Powered by AIM2
Search powered bylogo google
Copyright 2000-2015 ÎS CRIS REGISTRU